La nostra entitat, Cultural Deportiva Carmelo, neix de la fusió de dos equips de futbol del barri del Carmel (C.F.Calatrava i Racing de San Martín), registrats com a Club de Futbol en la Federació Catalana de Futbol.

El nostre any de fundació data de 1965. Des d’aleshores, aquest Club ha utilitzat com a espai per a la pràctica esportiva el que ara es coneix com a  Instal·lació Municipal del Carmel.

Al llarg dels anys aquesta instal·lació ha tingut diversos plans d’actuació de millora, sent el 1978 l’any en que s’inaugurà el camp de futbol (terra).

Al 1992, es va realitzar la instal·lació de grades i vestuaris, l’any 2007 es va dur a terme la remodelació del camp de futbol (gespa), així com dels seus accessos, i recentment s’han realitzat millores en la recollida d’aigües provinents de la muntanya.

Com a Club de Futbol, estem molt arrelats en el barri del Carmel, i com a entitat formem part del col·lectiu d’entitats socials i culturals (Coordinadora d’Entitats, Comissió de Festes, Consell de Barri). Gràcies al recolzament de les veïnes i veïns del barri, al llarg d‘aquests anys s’han pogut dur a terme les millores així com la consecució del camp de futbol…

… manifestant-nos davant l’Ajuntament de Barcelona

… així com en els carrers del nostre barri

Sempre amb una finalitat comuna, la millora dels espais de pràctica esportiva per a les i els joves del nostre barri.