LLoga el camp

Les nostres instal·lacions esportives estan ubicades en un lloc privilegiat de la ciutat de Barcelona. Gaudim d’unes fantàstiques vistes al mar i estem envoltats de la vegetació de la muntanya del Carmel. Sí, sí, és cert. A l’hivern, durant els entrenaments i partits, passem una mica de fred però quan comença el bon temps, la sensació és inmillorable.

Segurament per això, a més del Cultural Esportiu Carmel, hi ha d’altres organitzacions que utilitzen el nostre complex per a realitzar les seves activitats durant tot l’any. També hi ha grups que venen ocasionalment i lloguen les instal·lacions durant un dia concret o el temps que les necessiten.

En aquests moments, durant la setmana rebem la visita de:

Carmel Amunt (Organitzen diferents activitats socials del barri del Carmel, conjuntament amb la Direcció de la Cultural Deportiva Carmelo).

Barcelona Pagesos (Utilitzen el camp per a jugar a Fútbol Americà).

– Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat (Els hi cedim les nostres instal·lacions, dins d’un programa de Col·laboració entre Entitats Socials de Barcelona).

– Associació Els Tres Tombs.

Si t’agrada el nostre Complex Esportiu i necessites una instal·lació per a realitzar les teves activitats, contacta amb nosaltres. Tenim tarifes assequibles i pots llogar-lo per hores, dies puntuals o, si ho prefereixes, durant tota la temporada.

T’explicarem personalment els nostres descomptes i avantatges de formar part de la Cultural Deportiva Carmelo!

Comparteix!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone