Avís Legal

Cultural Deportiva Carmelo rebutja la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts d’aquest website i es reserva el dret d’actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir-ne l’accés, de forma temporal o definitiva, en cas de produir-se un mal ús dels mateixos.

 

La CD Carmelo rebutja la responsabilitat pel que fa a qualsevol informació no elaborada per l’equip Directiu del club o no publicada sota el seu nom, de forma oficial. De manera especial, rebutja la responsabilitat pel que fa a la informació continguda en les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links), amb la pàgina de la Cultural Deportiva Carmelo.

 

Així mateix, la Cultural Deportiva Carmelo no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d’utilitzar ordinadors infectats per virus informàtics o de les conseqüències que es poguessin derivar del mal funcionament del navegador o per l’ús de versions no actualitzades d’aquest.

 

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació continguda en aquestes pàgines web i que es realitzi sense autorització del CD Carmelo, és una infracció que castiga la Llei.

Comparteix!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone