50 aniversari

Doncs sí, heu llegit bé! Aquest any, la Cultural Deportiva Carmelo fa 50 anys! Potser tu, que estàs llegint això, ja ho sabies. Però per a tots i totes que encara no us hagi arribat la notícia, volem dir-vos que tenim pensat celebrar-ho com cal durant tot aquest any. Per això, hem preparat un programa amb activitats variades, per a tots els gustos.

50 ANYS D’HISTÒRIA DE FUTBOL AL BARRI DEL CARMEL

No va ser fàcil però gràcies als esforços dels veïns i veïnes del Carmel, a finals dels 70 es va poder innaugurar el camp de futbol del Carmel. Un seguit de manifestacions, actes de reivindació i reunions socials van fer-ho possible. Des d’aleshores, molts són els noms dels jugadors que han passat pel terreny de joc. I moltes les persones que s’han implicat en la Direcció i Organització del Club. Per això, a dia d’avui, la Cultural Deportiva Carmelo està molt orgullosa de tot el que s’ha aconseguit.

FUTBOL CD CARMELO: MIG SEGLE D’OBJECTIUS ESPORTIUS I SOCIALS

Durant els 50 anys que fa que es va fundar el club, el Reglament Intern de l’associació ha vetllat sempre pel cumpliment d’uns valors socials de cooperació, integració, lleure i fair play. La missió principal de la Cultural Deportiva Carmelo és la de fomentar entre els nens i nenes del barri, la pràctica del futbol:

– Com a element d’oci i diversió.
– Com a instrument en la transmissió de valors com, el treball en equip, l’esperit de superació i sacrifici, així com la disciplina individual i col·lectiva.
– Com a activitat física saludable.
– Com a eina per a assolir una funció social dins el barri.

Comparteix!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone